Zomer '21 - Nieuwe knitwear collectie

De zomer van ’21 zal voor iedereen speciaal worden. Samen, na lange tijd, weer een gezellig terrasje doen, een BBQ’tje in de tuin bij de buren, of misschien wel een leuk reisje met heel de familie. Uitstekende momenten om te genieten van de handgebreide, wollen knitwear collectie met een cardigan of pullover, een leuke, warme sjaal of trendy bag.

Cardigans

Op zoek naar een leuke bernadette of cardigan, lang of kort, of misschien met een leuke pofmouw? De cardigans uit de Lie O Knitwear collectie zijn onmisbaar in je garderobe.

Pullover

Elke kleerkast heeft een paar staples nodig: items die je dagelijks kan dragen en die overal bijpassen. De pullovers uit de Lie O. Knitwear collectie zijn dergelijke staple items: combineer ze met een ander item en je creëert meteen je eigen look.

Debardeurs

Sjaals

De sjaals uit de Lie O. Knitwear zomercollectie zijn niet alleen super trendy, ze houden je ook lekker warm ‘s avonds bij een lekkere bbq of cocktail avond met vrienden.

Bags

Op zoek naar een trendy accessoire bij je nieuwe cardigan of pullover? De handgemaakte bags Evita en Morena zijn een echte must-have!

Scroll naar top