Waarom Lie O.?

Duurzaamheid & Eerlijkheid

Dag in dag uit houd ik me bezig met het onderzoeken van de nieuwste trends, het uitzoeken van de leukste kleuren en het breien van de mooiste truien. En dat allemaal met enorm veel liefde.
Lie O. is een modebewust label dat zich niet alleen focust op de looks maar ook op onder andere duurzaamheid. En die duurzaamheid, dat is iets waar ik erg veel waarde aan hecht. Bij het kopen van een Lie O. ontwerp, koop je niet alleen een kledingstuk waarmee je echt kan uitpakken. Je koopt ook een stukje eerlijkheid.

Eerlijkheid, omdat:

De kledingstukken die door Lie O. gebreid worden gemaakt zijn van duurzaam materiaal. We werken enkel en alleen met natuurlijke en ecologische producten waaronder mohair en zijde. Je kan er dus op vertrouwen dat ons breiwerk 100% ecologisch en duurzaam verwerkt is.

Alles 100% Belgische makelij is. Elke cardigan, bernadette of sjaal is in België voor jou door ons gebreid. Kinderarbeid of productie in lagelonenlanden staan bij Lie O. niet op het lijstje. Eerlijke producten aanbieden waar we trots op zijn, dat is waar Lie O. voor staat.
Elke cardigan/bernadette of pullover speciaal voor jou wordt gemaakt waardoor elk stuk uniek is. We werken niet met grote voorraden en machinale productie. Elk kledingstuk wordt exclusief voor jou gemaakt.

Een mooie cardigan die prikt?

Dat is bij Lie O. onmogelijk. We staan namelijk bekend als ‘the softest knitwear’. Dit door het gebruik van onze mohair wol (van de angorageit). Je zal niet alleen stralen in ons knitwear, je zal je er ook comfortabel in voelen. En die 2 dingen samen zorgen voor iets magisch.
Scroll naar top