Ons verhaal

OVER LIE O.

Ik ben Valerie Obbels, 40 jaar en oprichtster van Lie O. Knitwear. Hoe is Lie O. Gestart? Hoe is het gegroeid? Wat is onze visie? Onze missie? Ik neem jullie graag mee naar de start van dit mooie verhaal.

Tot zo’n 4 jaar geleden werkte ik in de dagbladhandel van ons mama. De dode momenten daar vulde ik op door te breien voor mezelf en mijn kinderen. Enkele vaste klanten in onze krantenwinkel merkten dit al snel op en zo liepen de eerste bestellingen binnen. Wat dus begon met vaste klanten, familie en vrienden die geïnteresseerd waren in het kopen van een trui of sjaal groeide uit tot wat Lie O. vandaag de dag is. Ondertussen houd ik mij al een 4-tal jaar dagelijks bezig met het breien van de leukste ontwerpen. 

Je kan Lie O. vinden in verschillende winkels in zowel België als Nederland. Naast het runnen van Lie O. ontferm ik me ook over de ontwerpen. Duurzame kledij vind ik zelf erg belangrijk. Al vind ik dat duurzaamheid vaak geassocieerd wordt met basic looks & vrij simpele afwerkingen. En dat is nu net wat we met Lie O. niet willen, Lie O. is een duurzaam label met een zeer trendy & fashionable look. Je kan de verschillende looks ontdekken op onze eigen webshop. Deze webshop vind je hier

“Wat ooit startte als een hobby is uitgegroeid tot mijn alledaagse passie.”

“Passie & positieve vibes, woorden die me als designer perfect omschrijven.”

Lie O. Knitwear is meer dan een gebreide trui alleen. Het is een echt fashion item. Je kan het op alle mogelijke manieren combineren. Een bernadette combineer je in no-time met je favoriete coltrui. Maar kan evengoed gedragen worden in combinatie met een zomerse top. Draag je onze pullovers liever op een broek als op een rok? Alles kan!

“Lie O. Staat voor fashion, kwaliteit en toewijding.”
Wij bestaan nu 4 jaar en als ik terugkijk op die afgelopen jaren kan ik alleen maar dankbaar zijn. Dankbaar dat ik 4 jaar geleden bij ons mama in de krantenwinkel mijn eerste truien breide voor mezelf, mijn kinderen, familie en vrienden en ondertussen dus ook al 4 jaar voor jullie allemaal. Bedankt!

“A grateful heart is a magnet for miracles”

Op zoek naar een knitwear item?

Ontdek de Knitwear collectie

Scroll naar top