ons verhaal

OVER LIE O.

Ik ben Valerie Obbels, geboren in 1979 te Herentals en oprichtster van Lie O. Knitwear. Hoe is Lie O. Gestart? Hoe is het gegroeid? Wat is onze visie? Onze missie? Ik neem jullie graag mee naar de start van dit mooie verhaal.
De mensen die mij persoonlijk kennen weten ondertussen dat mijn creativiteit, enthousiasme en positivisme altijd kriebelt, dus moest ik hier verder mee aan de slag. Mijn droom zou meer worden dan alleen breien voor familie en vrienden. Stilletjes aan werd mijn droom werkelijkheid en ondertussen houd ik mij al een 4-tal jaar dagelijks bezig met het breien van de leukste ontwerpen.

Je kan Lie O. vinden in verschillende winkels in zowel België als Nederland. Naast het runnen van Lie O. ontferm ik me ook over de ontwerpen. Duurzame kledij vind ik zelf erg belangrijk. Al vind ik dat duurzaamheid vaak geassocieerd wordt met basic looks & vrij simpele afwerkingen. En dat is nu net wat we met Lie O. niet willen, Lie O. is een duurzaam label met een zeer trendy & fashionable look. Je kan de verschillende looks ontdekken op onze eigen webshop. Deze webshop vind je hier

“Wat ooit startte als een hobby is uitgegroeid tot mijn alledaagse passie.”

“Passie & positieve vibes, woorden die me als designer perfect omschrijven.”
Lie O. Knitwear is meer dan een gebreide pullover alleen. Het is een echt fashion item. Je kan het op alle mogelijke manieren combineren. Een bernadette combineer je in no-time met je favoriete coltrui. Maar kan evengoed gedragen worden in combinatie met een zomerse top. Draag je onze pullovers liever op een broek als op een rok? Alles kan!
“Lie O. Staat voor fashion, kwaliteit en toewijding.”
Ik ben ontzettend fier dat ik enkele jaren geleden van mijn passie mijn beroep kon en mocht maken. ‘t Blijft toch altijd een beetje spannend om te zien welk resultaat een nieuw ontworpen patroon oplevert na vele uren breien. Ook de reacties van de klanten doen me altijd erg veel deugd. Als ik jou zie stralen in een handgemaakte cardigan, geeft dat ook mij energie om verder te doen. Bedankt!
“A grateful hart is a magnet for miracles”
Op zoek naar een knitwear item?

Ontdek de Knitwear collectie