Lie O. Knitwear in de media

2E893A99-8182-490C-B78C-C91507177126-3

Sophiestore

Valerie Obbels uit Nijlen is het creatief brein achter het trendy breigoed label Lie O. Knitwear. Het begon jaren geleden uit passie voor wol en breien tijdens haar werk als dagbladhandelaar.

Lie O. Knitwear staat voor hoge kwaliteit, duurzaamheid, volledig handgemaakt en gebruikt pure materialen zoals mohair, zijde, alpaca en merino. De verschillende modellen kan in je in alle kleuren van de regenboog en op maat verkrijgen.

Made in Mechelen

Valerie Obbels is een jaar geleden van start gegaan met haar breilabel Lie O. Knitwear. Momenteel zijn haar truien, mutsen en sjaals al in een 5-tal winkels verkrijgbaar en tegen eind dit jaar moet dit aantal verdubbelen. Daarvoor wordt ook op zoek gegaan naar nieuwe breisters.
Valerie_Starter

Het Nieuwsblad

Valerie Obbels (39) van breilabel Lie O. Knitwear heeft vrijdag haar collectie Think Outside The Box in Antwerpen voorgesteld. Een mijlpaal, want drie jaar geleden zat ze nog in alle anonimiteit te breien naast de kassa van haar dagbladhandel aan de kerk in Nijlen.

Made in Kempen

Amper een jaar na de oprichting van haar breilabel Lie O. Knitwear trekt Valerie Obbels uit Nijlen al naar New York om haar truien, mutsen en sjaals voor te stellen aan het Amerikaanse publiek en de pers.

“Voor hun volgende pop-ups in New York hebben ze Lie O. Knitwear geselecteerd”, vertelt een fiere Valerie Obbels. “Ik zal daar zijn van 7 tot 18 november en nog eens 10 dagen in december.”

Made in Kempen

Oma’s trui is hip en wie dacht dat wollen sweaters enkel in de wintermaanden kunnen, doet best haar Instagram nog ‘ns een keertje open. Heel wat leuke Belgische merken lanceren gebreide truitjes voor de lente. Wij willen asap een kleurig exemplaar van deze labels in onze lentegarderobe:

Scroll naar top